Publicitat, Disseny Gràfic i Edició Español   
El nostre objectiu es potenciar la teva empresa. Graficman ofereix un servei global que cobreix totes les teves necessitats: Imatge corporativa, edició de catàlegs, disseny de pàgines web, promoció, etc Ens encarreguem de tot.
Gabinet de Comunicació visual
Disseny Gràfic Disseny Gràfic
Fotografía Fotografía
Disseny Web Disseny Web
Impresió y Edició Impresió y Edició
Il·lustració Il·lustració
Restauració d'art Restauració d'art
El clic del client El clic del client

Demani ara el seu pressupost sense compromís
Area Client

Contrasenya

LaboratorioPortals:
- Artistes de la Terra
- Empreses Catalunya
- Artesans
- Art en Venda

 

Nosotros Nosaltres   Nosotros Projectes   Nosotros Contactar   Nosotros Els Nostres Clients   Nosotros Mapa  
Accediu el nou web adaptable de graficman on podeu veure tant els últims treballs del gabinet, com un concepte nou de web, un espai de treball i exposició.
Disseny grafic
Catàleg tarifes Darnau, SA Més Projectes


El client ens va plantejar la necessitat d'unir la seva marca de fabricació amb la de comercialització. Darman - Darexpac. Dos marques, una empresa. La imatge corporativa del grup podriem dir que brillava per la seva aussencia. Però el nostre gabinet no podía de cap manera plantejar un estudi previ i presentar una imatge global de la empresa, ja que això es molt més adecuat per a una empreses de nova planta i no per a una empresa centenaria que esta en plena dinàmica de treball.

Per tant, en primer lloc vem presentar la nova imatge i la eina que tenien que utilitzar més, el seu catàleg general de tarifes. Per posteriorment anar aplicant-la a tota la resta dels elements. Necesitavem marcar la diferència, un abans i un després. Era imprescindible causar un bon impacte perquè els seus clients notessin un canvi potent, un gran pas endevant, la unió per oferir un gran i millor servei d'una empresa de llarga trajectòria.

Historia, progrés y futur es la frase que finalment encapçala el nou catàleg on el color vermell de la marca domina per donar un impuls important a la imatge corporativa de las marques DARMAN-DAREXPAC.Gabinet de comunicació visual sl
C/ San Mer,91- local 3 - 17820 Banyoles (Girona)
tel: 972 57 60 51 - fax: 972 58 17 98
www.graficman.com © 2003-2006
Informació legal