Publicitat, Disseny Gràfic i Edició Español   
A la nostra empresa tenim molt clar que quan dissenyem una web per un client la programem perquè aquesta tingui una màxima difusió.
Gabinet de Comunicació visual
Disseny Gràfic Disseny Gràfic
Fotografía Fotografía
Disseny Web Disseny Web
Impresió y Edició Impresió y Edició
Il·lustració Il·lustració
Restauració d'art Restauració d'art
El clic del client El clic del client

Demani ara el seu pressupost sense compromís
Area Client

Contrasenya

LaboratorioPortals:
- Artistes de la Terra
- Empreses Catalunya
- Artesans
- Art en Venda

 

Nosotros Nosaltres   Nosotros Projectes   Nosotros Contactar   Nosotros Els Nostres Clients   Nosotros Mapa  
Accediu el nou web adaptable de graficman on podeu veure tant els últims treballs del gabinet, com un concepte nou de web, un espai de treball i exposició.
Disseny pagines web
Inici > Disseny Web > Promoció i Posicionamient
Promoció i Posicionamient
[ Programació web php ] [ Allotjament de webs ] [ Laboratori de proves ]

A Graficman tenim molt clar que quan dissenyem una web per un client la programem perquè aquesta tingui una màxima difusió a internet.

Des de fa uns anys google ha revolucionat la xarxa. Una web ben posicionada a google significa existir en el món, significa que trobin per el que realment es ven o ofereix al client o visitant. Amb això s'aconsegueixen ventes o un amplia difusió del contingut que hi ha a la web.

Per exemple, una web d'una empresa que ofereixi gran quantitat de productes amb la programació adequada pot passar de 10 visites a 80-100 diàries en pocs mesos simplement por estar ben programada. Nosaltres ho hem demostrat als nostres clients, que cada cop ens demanen més que ens centrem en el posicionament en buscadors, perquè han comprovat que els hi reporta beneficis.

Tanmateix també promocionem les webs afegint-les en directoris “estratègics” per ajudar al posicionament en buscadors i per que aquestes siguin trobades més fàcilment.

Per últim, si el client ho desitja, també ens encarreguem de realitzar publicitat per clic en programes com Adwords (google) coma a reforç a una campanya publicitària.

La Nostra empresa està en constant desenvolupament i mostra d'això es el nostre laboratori en el que constantment experimentem i investiguem per a buscar el millor rendiment a les webs dels nostres clients.Més informació:

- Programació web php
- Allotjament de webs
- Promoció i Posicionamient
- Laboratori de proves

Gabinet de comunicació visual sl
C/ San Mer,91- local 3 - 17820 Banyoles (Girona)
tel: 972 57 60 51 - fax: 972 58 17 98
www.graficman.com © 2003-2006
Informació legal