Publicitat, Disseny Gràfic i Edició Español   
El nostre objectiu es potenciar la teva empresa. Graficman ofereix un servei global que cobreix totes les teves necessitats: Imatge corporativa, edició de catàlegs, disseny de pàgines web, promoció, etc Ens encarreguem de tot.
Gabinet de Comunicació visual
Disseny Gràfic Disseny Gràfic
Fotografía Fotografía
Disseny Web Disseny Web
Impresió y Edició Impresió y Edició
Il·lustració Il·lustració
Restauració d'art Restauració d'art
El clic del client El clic del client

Demani ara el seu pressupost sense compromís
Area Client

Contrasenya

LaboratorioPortals:
- Artistes de la Terra
- Empreses Catalunya
- Artesans
- Art en Venda

 

Nosotros Nosaltres   Nosotros Projectes   Nosotros Contactar   Nosotros Els Nostres Clients   Nosotros Mapa  
Accediu el nou web adaptable de graficman on podeu veure tant els últims treballs del gabinet, com un concepte nou de web, un espai de treball i exposició.
Fotografia professional
La porcellana de Pordamsa SA Més Projectes

El repte en aquest treball fotogràfic era com aconseguir potenciar la blancor de la porcellana. Com més blanca és la porcellana millor és la qualitat d'aquesta.

Fins al moment tots els fotògrafs que van treballar per a Pordamsa havien fet precioses fotos, però al plasmar-les en els catàlegs no lluïen, els impressors eren incapaços d'imprimir sense dominants de grocs, blaus o vermells, presentant un producte imprès que encara que amb un bon disseny desmereixien la porcellana de gran qualitat de Pordamsa. Amés mai ningú es responsabilitzava del desastre final. El fotògraf donava la culpa al impressor, l'impressor al gravador, el gravador al dissenyador y aquest al fotògraf.

Finalment Pordamsa va apostar per Graficman i va encertar, varem fotografiar la porcellana de Pordamsa. El coneixement ple de tots els medis de creativitat i producció ens va permetre presentar un producte acabat i imprès amb totes les garanties, des de la data Pordamsa només confia amb nosaltres per a la reproducció fotogràfica de la seva porcellana.
Gabinet de comunicació visual sl
C/ San Mer,91- local 3 - 17820 Banyoles (Girona)
tel: 972 57 60 51 - fax: 972 58 17 98
www.graficman.com © 2003-2006
Informació legal