Creem webs a mida

Disseny exclusiu, webs útils.
Prioritzem que el visitant se senti a gust i trobi el que busca ràpidament.
Creem eines dinàmiques que faciliten l'actualització de dades constant i una estreta comunicació entre client i empresa.
Disposem de servidors dedicats propis. Són un valor afegit per als nostres clients. Això suposa una major tranquil·litat i eficàcia. Gestionem el registre dels dominis, les comptes de correu, les còpies de seguretat, etc.

app/catàleg

Dissenyem i editem APP/catàlegs a Google Play i AppStore. Una bona opció per traslladar el teu catàleg als mòbils dels teus clients

Bocació de servei


Fem recerca per a oferir els millors i més capdavanters serveis als nostres clients. Per això desenvolupem portals com a eina de laboratori. En aquests apliquem els nous coneixements i les últimes tendències en programació per a millorar dia a dia i així poder oferir un millor servei al client.

www.empreses.eu

És un portal dissenyat per Graficman on treure-li suc a Internet, incentivar les relacions comercials i ser una eina de promoció per a les empreses catalanes a Catalunya, a Europa i al món. - Genera un bon posicionament relacionat amb la situació geogràfica - És una bona eina SEO, on editar contingut d'hipertext.

www.artistasdelatierra.com

És un portal d'art editat i desenvolupat per Graficman. L'objectiu del mateix és donar un servei a artistes visuals perquè puguin compartir experiències i promocionar-se. Artistasdelatierra.com llençat a la xarxa el març de 2006 és un dels portals d'art de llarga trajectòria, valorat per la seva sobrietat i la seva vocació de servei a l'artista.